Jogi nyilatkozat

Az SNIPPP-AROMA Kft. e jogi nyilatkozat közzétételével lehetőséget biztosít az oldal látogatói számára, hogy a nyilatkozatot elolvassák. A látogató a nyilatkozat és a weboldalon árusított termékkel kapcsolatos információ elolvasásával egyben elfogadja, hogy azok tartalmát megértette és a vásárlás feltételeit, valamint a megvásárolt termékekkel és azok felhasználásával kapcsolatos információkat megértette és elfogadja. A weboldalon található információ nem tartalmaz diagnózist, receptet, nem ajánl konkrét gyógykezelést adott betegségekre. Mindig konzultáljon orvosával vagy természetgyógyásszal, ha nem biztos benne, hogy a termékeket biztonsággal használhatja, vagy ha nem biztos benne, hogy milyen betegségben szenved.

Az SNIPPP-AROMA Kft. nem felelős a termékek nem rendeltetésszerű használatáért. Kizárólag a vásárló saját felelőssége, ha a termékeket a vásárlói tájékoztatótól eltérően használja. A weboldalon található termékek nem esnek az élelmiszer kategóriába és nem kozmetikumok.

Az illóolajok belsőleges használatát kerülje! Mivel az illóolajok rendkívül koncentrált kivonatok a belsőleges használathoz kizárólag megfelelő fiziológiás és hatás ismeretek szükségesek. A termékeket tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól, valamint hőhatástól és fénytől védve tárolja!

Némely illóolaj egyeseknél bőrrel érintkezve bőrirritációt okozhat. Ezért, ha saját elhatározásából mégis úgy dönt, hogy egyes illóolajokat közvetlenül a bőrön alkalmaz, használat előtt mindíg végezzen allergiatesztet egy kisebb bőrfelületen (pl. alkar).

Kerülje az illóolajok és abszolútok közvetlen érintkezését nyílt sebekkel, valamint nyálkahártyák környékén (pl. szem). A termékekhez felhasznált illóolajokat olyan gyártótól vásároljuk, aki a legjobb tudása szerint állítja elő.

©️ Minden jog fenntartva. SNIPPP-AROMA Kft.