jeneine andi

" A tanítványok pedig elindultak, és hirdették az embereknek, hogy térjenek meg; sok ördögöt kiűztek, sok beteget megkentek olajjal és meggyógyítottak." Márk 6:12-13

 

Jeneiné dr. Loncsák Andrea vagyok. Gyógyszerész. Eddigi munkásságom a gyógyszerek körül forgott. Patikusként igyekeztem az embereknek segíteni a gyógyulásban és a betegségmegelőzésben. 

Körülbelül 2 éve, hogy az illóolajok befészkelték magukat az életembe. Egy barátom kért meg, hogy csináljak már neki egy frissítő keveréket. Ezt meg is csináltam és innentől kezdve nem volt megállás. Faltam az irodalmakat, melyek az illóolajokról szóltak. Beiratkoztam újra iskolába, hogy aromaterápiát tanuljak a Panarom aromaterapeuta intézetnél. Egyre többet akartam tudni, egyre több területen használtam és használom az illóolajokat. Nem lettem gyógyszer ellenes, de egyre több mindent váltok ki illóolajjal. Például ha fáj a fejem, bekenem borsmenta illóolajjal és már mehet is a munka. A csípésre vagy égésre levendulát, a sebekre és pattanásokra teafa illóolajat használok. Ha nem tudok kezet mosni éppen utazás közben, csak 1-2 csepp teafaolajat szétdörzsölök a kezemben és meg is van a fertőtlenítés. Rózsamuskátlival kenem be a pulzus pontokat, hogy távol tartsam a szúnyogokat és a kullancsokat. Citrom olajat használok a háztartásban fertőtlenítésre. Ezt rakom a felmosó vízbe, a porszívóba a mosogatógépbe, mosógépbe öblítő helyett. És még sorolhatnám naphosszat mi mindenre lehet az illóolajokat használni.

Én magam szkeptikus vagyok mindenféle alternatív terápiával kapcsolatban, de azt kell hogy mondjam az ILLÓOLAJ MŰKÖDIK. Az egészség megőrzésben fantasztikus, de kiegészítő terápiaként betegségek esetén is be lehet vetni.

Szóval bátran ajánlom ajánlom illóolajainkat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Persze kellő körültekintéssel.

Nálunk csak 100 % (tényleg 100%) tisztaságú, vízgőzdesztillációval előállított illóolajokat találhattok. Semmit nem adunk hozzá és semmit nem veszünk el belőle. Csak az van, amit a természet előállított. Mivel én magam is felelősnek érzem magam hazámért ezért előnyben részesítjük a magyar termelőket. Természetesen megválogatjuk partnereinket és csak a legjobb minőségű olajokat fogadjuk be. A természetvédelem iránt is elkötelezettek vagyunk ezért igyekszünk minimalizálni a szennyező anyag, szemét termelést. Mindezek megfontolásából nem csomagoljuk túl termékeinket, csak ami tényleg szükséges. Az iratkezelésben újrahasznosított papírt használunk. Amit lehet, azt elektronikus formában intézünk.

Hát ez lenne a SNIPPP. Fogadjátok termékeinket nagy szeretettel és váljon egészségetekre.

 

SNIPPP-AROMA Kft.
1238. Budapest Grassalkovich út 117. fsz.3.

Tel: +36 20 336 26 37

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: https://www.facebook.com/snippparoma/

Instagram: snippp_aroma

 

©️ Minden jog fenntartva. SNIPPP-AROMA Kft.